milou is here!

Hej! Min hund for in till sjukan i torsdags så har inte orkat skriva nått, varit jätte ledsen ;S men hon kom hem igår! blev jätte glad! men efter som jag inte har bloggat sen i tisdags ska jag blogga åt dom dagarna nu! tar med alla förutom onsdags för den var så jäkla ointressant o.0
Torsdags: Chill som f*n ! båda våra mentorer var sjuka så vi fick skit mkt hål! sen skulle jag å hanna in till stan men hon fick inte för hon glömde pengarna så jag fick fara in själv o.0 men det gick väll ganska bra, köpte lite grejor :) tajts till min klänning, en hjärtformad datormus, en huvudmasserare, ett par solbrillor och till sist en present till mamma på morsdag!
Fredag: Jahap, skoljoggen, inte så kul som det låter! jag gick 3 km utan sockar, tror ni jag fick några skavsår?! ajajaj, men sen får jag iaf hem och gick över till farfar och "vårstädade" och det kan jag säga att det behövdes! Det var damm ÖVERALLT! huu! efter vi kommit halvvägs gav jag upp och gick hem igen, (han bor typ max 50 m ifrån oss) och åt middag, såg tv å chillade järnet!
Och tills sisst Lördag: Hejhopp, idag så har jag hunnit kliva upp, sagt hej till vovvsen, åt lite frukost och nu sitter jag här, ska fara på match med 97:orna lite senare, vi spelar mot Lira BK, kom inte och titta för jag kommer nog inte spela så jätte snällt i den matchen, belive me, brukar inte vara så snäll när jag spelar med 97:or hehe, skyller på humörsvängningar ;)  nä om man skulle gå och ringa sanna? :)
hare!

datasalen!

Hej! Jag sitter i datasalen med paue och "forskar" om fåglar ;) haha det går jättebra! o.0 annars så, skola, slutar om en halvtimme -.-' börjar bli less på plugget, nåja, kanske drar till sanna efter plugget ^^, får se, har ju träning kl. 18.45 ;o ska bli kul att börja träna igen :D har varit förkyld så har inte kunnat träna :S saknat det, kul att komma tillbax :) nä, om man skulle uppdatera när jag kommit hem och "forska" vidare nu :)

Seeyaah!


Usch!

Hej läsare! Varit på stan med mamma och köpt avslutningsklänning! :D den är jättefin och den är från Sisters, skit dyrt där i know, ni vill inte veta vad den kostade... ajja, före jag träffade mamma så var det nått fyllo som satt inne på smedjan, dum som jag var tittade jag på han och då bah vinkade han, blinkade med ögat och nickade åt mej, lovar, han var MINST 60 år, mår seriöst illa, dessutom har man ju förföljesemani så jag höll på att dö när jag gick omkring där på stan ;( det var jätte läskigt ;o såg Emma tror jag oxå (vet inte säkert men förlåt om det var du för att jag inte sa hej!)
annars en underligt ful dag -.-' har inte så mkt mer att berätta så det får faktiskt ta och duga, Charrå!

Proova

Hej, prövar bara en grej som Amalia gjort ^^,

Hanna viktigt att du kommenterar!

Hanna, är du sur på mej, vill veta vad jag gjort, älskar dej mest min fru så svara gärna och om du inte är sur kan du väll säga det? <3

Morning, Sunshines!

Godmorgon! Vackert väder idag va? :) härligt härligt, kul att jag kan gå ut och sola oxå! rösten kom tillbaka igår kväll men försvan i morse 0.o tycker den ska ta och bestämma säg, tänkt gå och prata med den... dumma jag, min är ju borta o.0 nåja, macke är iaf inne på msn, alltid nånting antar jag, tror vi ska vara med varandra idag (virtuellt)
å sanna sitter i Stockholm och steker, är så himla avundsjuk! ;o hon måste komma hem nu, saknas!!!! ;o skulle ha sovit med hon i helgen men hon är ju inte hemma så är med Paue idag och Jenni i morgon ^^,
nåja, innan jag drar till affärn och köper glass (tjock som man är) ska jag ta på mej en bikini, skit varmt idag med ;)
sen drar jag i väg på mitt älskade fordon, cykel! xD längtar till tusen tills jag får min älskade Aerox 10 modell! :D
det riktigt vattnas i munnen när jag kollar på den på datorn ;D haha lovade bild Mattias att om jag inte svor på ett år skulle han lacka om den, OHYES, som om jag inte skulle klara av att svära, nog svårt att inte svära på bloggen, och det går föresten inte så jätte bra, upptäckt att jag får in nån svordom här och där :S förlåt för det ^^,
om man räknar bort helger och idag så är det 15 dagar tills skolavslutningsdagen! har inte ens kläder än :O:O:O:O:O
men jag och mamma ska in till stan till veckan och köpa kläder och skor :D det GILLAS starkt! hurraaaa :D nya skor!
haha starkt behov av nya skor :D eller ja, jag är inte direkt i behov av nya men vill ha :D:D:D:D haha vilken tjej vill inte ha nya skor? ;) alla normala i alla fall ;)
tog några najsiga bilder igår med systemkameran som jag ska lägga upp lite senare under dagen ^^, tänkte göra ett videoinlägg med men ser för risig ut och pallar inte fixa ;)
nåja, The Biggest Loser går på tv nu, om jag ska vara ärlig har jag aldrig fattat namnet :O jag menar, dom blir ju bara smalare och smalare och då är dom ju inte losers då är dom ju vinnare :O det är ju som om dom tar det helt tvärt om :O haha men det är väll som vanligt bara jag som är så blond att jag inte förstår :)
Oj, insåg just hur mycket jag har skrivit, ni var duktiga om ni orkade läsa allt, men nu ska jag byta om och sen ska jag cykla med vovven till affärn och köpa lite halstabletter som jag kan äta upp ^^,
Ha' det!

stekt järnet!

Ohyes, kom nyss in från ett helstek timme från våran solveranda! ;O
Nu ska jag äta, muums?

nu får datorn tala för mej!

HEj! Tappade rösten i morse, gillar vi INTE! så nu får min dator prata för mej, som vanligt då eller?
så här sitter man och knarkar halstabletter ;o hah men det gör jag väll alltid så ^^,
men iaf, var på stan igår, köpte ett par hotpants, en present till Annette och ett mineralpuder ;)
hurraa, men skit samma, blääblää blää ja, mamma kom hem från frisörren ;o jag som tänkte gå ut och steka hela dagen men då blire att sitta inne när hon "jobbar"
annars sitter jag på skalshop och kollar på mobildelar till min söndernötta mobil ;o
Look at this:
HAHAHA seriöst, min är verkligen nött med tanke på att jag fick den i julas ;o
bra som man är? :p
buhu, är skyldig amalia en kram, men får aldrig ge hon den! :O
ska dra nu så pussis!

Mjaaooo

Hej!♥ sitter på rummet dårå och checkar lite bilder, hittat några grymt fula så dom tog man bort så fort som möjligt ;P ya0, annars kommit hem från stugan efter en middag på Statiol :D göttgött men råkade äta en sån där fusk socker tablett som smakar som en apas röv... kan bara säga att det inte var någon höjdare :S jaja, 24 grader varmt idag, TOKIGT! herreminskapare vad varmt! :O:O:O:O :D grymt skönt, hihi nånå jaja :P
Fåse vad som händer i morgon, kanske träning men halsen spränger verkligen :O det gör förbannat ont :'(
ska lägga in ett litet bildbevis nu när jag ändå är igång :P
Nu ska jag gå, Hej då ;P

Stugan ;o

Hej! Sitter i stugan och uppdaterar lite, idag kommer moster Gunilla hit med Lasse (hennes man) , ska bli roligt ^^
fast vet inte vad jag ska hitta på tills dom kommer... hmmm ?
kan ju börja med att berätta lite om gårdagen, satt och stekte lite efter som solen var i topp, blev lite röd i ansiktet av värmen men det gick över ;P sen badade vi badtunna hela kvällen, sen sprang jag in i stugan för det började åska ;o första åskan i år ;O ;O ;O det var ganska KUL :D haha, satt och kollade på blixtrar från 23.00 till 00.02 :P tur att man har en hobby?
Asså, sitter och ser en film, och så skulle en tjej/kvinna föda ett barn och Arvid bah "Fan vad hon skriker, fan vad mesiga tjejer är!" asså, seriöst höll jag på att flyga på han, man ska inte komma och vara köndiskriminerare nära mej, jag varnar er bara,
haha, chattar lite med Gustav nu, det går bra för han när han ska skriva,.. NOT xD haha, borde bli lite bättre på svenska :) nä jag skoja bara lite ;)
Men jaja, nu ska man väll dra och hämta lite vatten i byn, Charrå!

HejHopp alla.... morgonpigga?

Hejhoppsan, vaknade och gick in på msn för 1 timme sedan, ingen inne, SUCK, varför ska man vakna tidigt när det är lov? :P försökte somna om men naturligtvis gick icke det! :O Nåja, märkte nyss att solen INTE var framme, hata vädergubbarna! ya0, man kan ju inte göra annat än OGILLA!
drar till stugan idag, alltid nått? NÄ, hade inte velat vara hemma som vanligt, men icket det heller ;P
fast moster kommer dit i morgon, det gillar vi ! (Y)
Hahaha total fail av mej, glömde helt bort att jag höll på med ett inlägg, det har jag typ hållit på med i en timme, xD
bra men är, I know....
bajsabajsabajsa, kajsa du är förbannat dålig på att höra av dej, ska bussa åsa på dej.. ;O
har skiiiiit tråkigt, kan inte nån logga in på msn? :) HÖHÖ precis när jag skrev det loggade min kusin in xD xD xD
Ojojoj måste vara övermäcktig eller nått? ^^, ohyes, funderar lite när jag sitter här på mitt rum, ful som en ugla, om man skulle gå ner och... säg... fika? :) nääää! jag tänker skriva klart inlägget först. ;P
Jag tycker att man ska skriva om lite information som ingen bryr sej om bara för att tråka ut er extra mkt:
Visste ni att: änden på skosnöret heter Hölje
Visste ni att: om man skickar ut en elefant i rymden, är den väldigt otung
(det visste ni säkert redan men ändå!)

det var allt från mej idag! :D
HEJSAN!

LFC vs Svartbjörsbyn! :d

Hejhopp! Ligger i sängen och tråkar, idag ska man spela match med 97:orna, ska väll blli kul :P
annars idag?  chattar med sötafrugan hanna nilsson :D jag ville att hon skulle cama men hon e på fel dator -.-'
så bajsa oxå, lyssnar lite på musik :) haha spotify, allas vän ;) fast behöver lite nya låtar, några bra tips? :)
rensat ur min otroligt fula garderob, längtar tills jag får min nya men mamma bah " Du måste ha städat på ditt rum hela tiden om du ska få den!" ganska kämpigt för mej, belive me! ;P Funderar på att måla naglarna men hoppar det;)
Det e så jobbigt xD för man måste ju vänta på att dom ska torka och bara för att dom inte ha torkat så råkar man alltid röra i något... eller är det bara jag?
Som ni hörde av hanna igår var jag med hon :) det var kul ya0 :) ska försöka "formulera" mej snabbt här för hon sitter hos sej och väntar på att jag ska ha bloggat klart... några ord om den finaste jag vet:
Hannanilsson, du är det finaste som har hänt mej, vet att jag alltid kan räkna med dej, du är mitt allt, min ängel som har kommit för att hämta mej från denna patetiska värld. mitt allt helt enkelt, du måste lova att aldrig lämna mej, för jag kommer aldrig klara av det!
du är allt för mej, du och jag, hand i hand hela livet ut, älskar dej! du kan alltid räkna med mej, du kan ringa, messa eller komma mitt i natten om du så vill, jag kommer alltid vara lojal mot dej, du kommer få ligga i min famn när allt går åt helvete och gråta och jag kommer att krama dej och säga " det kommer bli bra, jag finns här för dej"
A drop in the ocean, låten som påminner mej om vad som är viktigt...<3



When my world is falling apart,

jag vet inte vad jag ska börja inlägget med. hade ju sista praodagen idag, kände att jag lika gärna kunnat stanna hemma, bara bortkastad tid känner jag. Käkade på örnen med pau,eve & rebecka. inte min favoritmat precis, men vill man inte svälta blir man väl tvungen. kikar lite på modekungen och är extremt sugen på att klicka hem ett par störtsköna tröjor, bild kommer nedan. världens bästa evelina följde med mig hem efter en stund på stan, då vi käkade mackor och snackade skit :)
sen drog hon och de blev middag. nu sitter man här, ska börja tagga för greys som börjar om en kvar. nä, nu ska jag gå och skala nån morot, ha de bra! / Hanna 


Neaardbrills

Hejs! :D Jag har ÄNTLIGEN fått mina NördBRILLOR! :D HURRA HURRA HURRA! :D
ska lägga upp en bild snart men har inte laddat upp dom än :P det blir i slutet av inlägget :) Blev ingen träning idag, har så grymt ont i ryggen ;S hände på praoen idag då, knäckde sönder ryggen som jag sa :P
BAJS GLÖMDE MEDELA! ska skicka ett sms, skäms ;S nåja, skickat och klart är det nu iaf,
Jag ska lägga i en hårinpackning snart, den e riktigt bra :D
Där är den, och mina nördbrillor :) nu när jag ändå e igång ska jag lägga upp mer bilder :)
Okej, okej förlåt men jag ser för ful ut på resten, för mer bilder kolla min bdb eller facebook! :)
Ska typ lägga i hårinpackningen nu :P
Seeya ya0 :)

Prao! :D

Hejsan! Idag vare prao på Waynes Coffee, det var riktigt kul :D Åt lunch med SötasteHanna Å Beckis å Paue! :D Haha alla tkr bara jag e dum xD (no suprise?) haha, vi åt på Sub o CO :) gott som vanligt ;P
Sen drog vi och skulle köpa nördbrillor till mej men då var dom slut på BiK BoK och på Cubus, någon annan stans man kan köpa dom? :O JAG E BEROENDE AV DOM!!! :D haha förlåt för det där, :)
i morgon ska vi oxå praoa, haha och dagen efter det med :)
Nåja, ont i ryggen efter att ha jobbat hela dagen lång :'O Haha, hoppas jag kan träna i morgon :)
vad var det nu igen, juste ska köpa en ny maskara :) eller jah ny och ny, samma sort fast en ny, men då blir det ju en ny,.. men ändå inte, äh jag vet inte jag blev förvirrad!
Nu ska jag inte blogga nå mer, ska äta :P
hejs!

Y-M-C-A

Hej! Alla i våran klass (7.a) har upptäkt världens bästaste låt, Y-M-C-A! :D GRYMT KUL! :D Kruukka, Källström, Ludde och Arvid.N gick upp på scenen i matsalen och dansade och såklart i refrängen så gjorde alla den speciela dansen, ni vet Y:et M:et C:et och A:et ;) Hahhaha nä men annars har dagen varit bra, kul på skolan, Biologi i morgon ;( kommer faila som F*N! buuuuhuuuuu! ;( Spanska med, alla vi som failar där med ropar JAA! xD
Hah, men vem dömer jag, bara mej själv :) inte tränat som vanligt :p
Mamma har köpt ett midjebälte åt mej! :D TACK!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ska gå ner och prova det nu, Chhaaaachaa!

Videoinlägg!

Mitt första videoinlägg, dock ar min träning varit men iaf! :D

spotify, det enda som e underbart? :D

Halloj! Dör här, har ingen skjuts till min träning ;( buuuuuuhuuuu! ville ju gå, och inte nog med det, har ingen skjuts till mitt möte heller! :(
Nåja, livet e ju inte direkt alltid perfa', varit med sanna idag och igår med :) varit kul :P
annars dårå? :) ska väll bara chilla på :)
JADÅ! jag har skjuts till min träning, tack tore! :D
Hahahaha nu ska jag snart äta lunch, å så sen ska jag ju träna och efter det mötet! :)

Baby, goodbye

Men tjao typ? ;) Vad gör ni då, själv sitter jag här i soffan och bara chillar :) kollar lite tv, typ 24/7, kom hem från sanna för en stund sen, förrgår kvällen blev lyckad, var med sanna, kristin, perta och Kajsan :) först gled vi omkring med cyklarna vid brasan, sen drog vi till nått hus och sen for vi till kajsans granne å såg bio :) det var  grymt! :D
sen trog kajsan och kristin hem :) jag petra och sanna for hem och sov ^^)
Och nu, tv tv tv tv! :D sen, vet inte! :D  sååå nu orkar jag inte mer, hejdåå! :)

RSS 2.0