Jo-kk Mo-kk?

Hejj!  jag sitter hemma, kom hem igår från jokkmokk så ingen uppdatering, internet duvet, fryst sirap! tog Thord 5 minuter att få upp aftonbladet, texten jah men inga bilder :O jag vet, det tog väll kanske 10 att 'få upp med bilder, Lyx! ska dit nästa vecka oxå ;( ville igentligen vara hemma men måste ju få råd med dröm mopeden!
Hiihii, men iaf, Kaizer kom igår! HURRAA! han är skit söt! lööv him!
nu måste jag vakta min bäbis, Seeyah

Bada?

Men hej! tycker jag är riktigt duktig när jag sitter här och bloggar! (Y) blir ju nästan stolt över mej själv :)
ska fara till jennifer idag, ska sova där :D vi skulle ha farit och bada i nabben men vet inte riktigt hur det blir nu, det ser ut att vara ganska kallt ute :O ajja, man vet aldrig vad vi kan hitta på ^^,
annars händer idag, ska vi ta en lite lista? ;)
1. Jag sover hos jennifer!
2. Arvid har grillkväll med folk (som jag skulle ha varit med på xd )
3. Mamma å pappa far till stugan!
4. jag kanske badar!
5. Kronprinssesan Viktoria gifter sej!
Herregud, det har varit ett sånt liv om giftemålet, HAR ni sett att deras stora chokladask kostar 279:- ! Alltså DET är ju inte klokt! är det ens någon som köper den?!
jaa, jag tänkte såhär på morgonen skulle det vara kul om jag slängde in en lite "Lika som bär!" det verkar ju kul! :D
Lika som bär!

asså har ni märkt att det typ är Twiglight tjejen Kristen Stewart på bokomslaget På andra sidan gryningen !
grymt lika iaf, kolla i närmaste biblotek så får ni se själva!
Men det var allt för mej! HejHej!

Mi casa, es sue casa

Tjao, sitter på mitt rum och spelar lite dataaa. Challachallachallalalalaaa, eller ja, jag sitter och spanar på några bloggar, får ju dåligt samvete av att bara läsa bloggar och inte skriva nått! :O fårse om jag får nått sånthär "uppdatera varje dag" ryck någon gång, hade ju det för ett tag sedan! kanske länge då men iaf!
Ska snart förtsätta se VM, det var inte så spännande så jag gick men tänk om nått har hänt?! typ en snygg tackling!
sen ska jag ju duscha oxå, jani, hur ska jag hinna med allt?! Nä men annars då? kan väll vara lite rolig och slänga in lite bilder sen, men kan ju berätta om min vecka först? :D
Måndag: Första dagen på mitt sommarjobb (som är i 3 veckor!), har ingen aning om vad stället heter men pigg och glad var man när man hade dygnat dan före och sen skulle upp klockan 5.50! Hurraa för en Evelina som tänker?
Tisdag: Andra dagen på jobbet, kom hem och sen in till stan och hämta träningströjor!
Onsdag: Får en ny arbetsledare på jobbet som heter Rickard, lite opratsam men annars! Slog oxå i den för jäbla svanskotan på jobbet, VARFÖR FINNS DEN?!
Torsdag: Kom hem från jobbet, min storebror kom oxå hem från Arvidsjaur, sen två spännande och läskiga avsnitt av Gost Whisperer! :D
Fredag: Kom hem från jobb/Kvantum och upptäcker att det är HELG! Sen, VM!
Jo, det var väll i stort sätt allt spännande! ska väll få in dom dära bilderna nu oxå? :)
fina tjejor!
okej, ni behöver väll inte titta på mej, har inte samvete nog att kluddra!
jag och ängeln<3
nä hörrnini, nu tar jag och kollar ställningen om den inte är slut och går och duschar! ;D
Ha'de!

Dyngnat!

Tjena! länge sedan en riktig uppdatering så nu får ni en här på morgon kvisten, ska gå ner och städa undan i köket om en stund så mina föräldrar inte går i taket helt när dom ser det xD
Gårdagen blev riktigt lyckad faktiskt! vi började med att äta tacos, ganska lyckat! sen gick vi ut, tog tusentals bilder som kommer upp i ett enda stort bildinlägg senare under dagen! gick in, kollade på P.S i love you, gick ut, gick in och seplade Games/Cirkus och såg på Stardust, gick ut och grillade marshmallows och bara myste, gick in och kollade på Forrest Gump (förutom några som somnade!) till slut (alltså för 10min sedan) då filmen slutade var det bara jag och Julia som var vakna :)
fast tror dom alla sover nu, är ganska trött själv men orkar inte sova nu! ska ju ändå upp senare! :O
Kvällens deltagare var alltså!
Rebecka Synnergren
Hanna Nilsson
Paulina Carlman
Karin Sandlund
Evelina Persson
Julia Randeblad
!<3
om jag ska vara ärlig, var det helt AWSOME! :D<3
det var faktiskt riktigt roligt, det ska vi nog göra om ganska snart (fast då kanske vi hinner gå och lägga oss!)
Jaja, på måndag ingen skola men det blir Jobb ;o nåja, man ska väll få råd med den dära mopeden någon gång eller? ;) har inte bestämt vilken jag vill ha än har ju inte pengarna riktigt än! men kan garantera att den kommer vara helt sjukt snygg :D det har jag bestämt, SÅ DE SÅ!
Nä, om man skulle gå ner och städa i köket? innan alla brudar vaknar? ;)
PussN!

'<3

ÄR MED FINT FOLK! :D LÄGGER UPP BILDER SEN!

this is for you my friend..

Hej! skriver dethär inlägget för min hannas skull :D hon gör mitt liv bra så jag antar att jag måste ge tillbaka något till hon :D
Idag har jag inte gjort så mkt, jag har mest kämpat på i skolan, sett film och städat -.-' sen har jag väll typ snackat med filip, julia å nån annan :) det var en riktigt spännande dag? ;) haha nä.. ska inte ljuga, den var ganska långtråkig ;) drog iaf hem till daniel efter skolan med Nina, Paulina, Daniel, Martin, Nadun och Sebbe :) trevligt värre ;)
ja, men vad ska jag skriva om? :) skriver en såndär "duärmittallt" dikt :)

Allt jag vill med mitt liv är att få vara med dej, du är allt i hela mitt liv  och jag önskar dej all lycka i hela världen, du betyder så himla mkt för mej, och jag önskar att det alltid ska  vara vi, du och jag mot hela världen älsk,




om jag ändå fick ligga i dina armar nu och gråta ut, du skulle inte bara kasta iväg mej som alla andra, du är anorlunda, du e allt, du är min himmel, min jord. Du är min gud och jag avgudar ditt mod och att du får mej att känna att allt är okej när det inte alls är det, jag önskar verkligen att förstår, att för mej är allt, och det har du gjort sen den dagen vi träffades för första gången, jag minns det som om det vore igår. Det var som om det bara var vi dära, där du stog med sofia, utanför skolan och pratade. Kändes som om det bara var du och jag.. För du är verkligen så underbar. Det bränner till i hjärtat när jag tänker på dej och du förstår inte hur lycklig jag är när jag är med dej!



finns inte så mkt mer att säga, jag älskar dej helt enkelt,<3

Har inte så mkt mer att säga..<3 du är verkligen mitt allt!

only for you,,

Hej! mår ju lite dåligt när jag säger till filip att jag ska skriva ett inlägg till han och så gör det, fast det blir inte långt för ska ta ut linserna snart, haha nä men ska väll skriva nått nyttigt? :) har nyss sett sista avsnittet av Desperate Housewifes, jag vill inte att det ska vara det sista för det e så grymt bra! :D snyft!
ska ha filmkväll med Paue (nån fler som vill?) på fredag efter vi kommit hem :D vi ska se några gråtfilmer :D kanske nån kul oxå ;)
bajsaa, nu pallar inte ögonen nått mera! får väll skriva till fille!
FILIP, hur ska du veta om jag uppdaterar eller inte om du inte varit inne på min blogg på 1 månad, hoohooo ;)

RSS 2.0