dusch, dikt, tv och tårar

Hej, jag skrev en dikt nyss för hade så jäkla f*cking tråkigt, den var så jobbig för mej så att jag började gråta... ja, livet e lite jobbigt just den här tiden för mej, jag skulle lägga in dikten men den e så f*cking lång så pallar inte skriva så mkt.... Ajja, Tårar blev det iaf, framför tv:n å allt.
Föressten, Simon Kvamsdal man kan inte få tbx sin Penna om man VÄGRAR sätta sej brevid mej i BUSSEN!
Så det e ditt problem nu, ( du får den imrn på skolan ;P)
Dålig uppdatering, Jag VET så påminn mej inte, för så fort jag går in på bloggen då kollar jag bah "Jaha, inga kommentarer, då pallar jag inte skriva nått inlägg" så det e därför jag inte bloggar så ofta nu för tiden ;p
Det e inte därför att jag inte gillar det bara att det tar sån tid.... Min DYRBARA tv tid! :O
Hahaha men iaf, på påsken blir det nog ingen uppdatering för jag ska till fjällen (där det inte ens finns täckning för mobilen!) så jag kommer vara as osocial... Jag vet, det kommer kännas astråkigt att inte kunna messa ens med MIN mobil! :O
Jag kommer sakna dej älskling..,

Men ja, det var väll det man hade att säga ;p Så nu ska man duscha så puss<3

morgon ^^

God morgon! Jag skulle bara berätta att jag ska faktiskt blogga ikl efter stan med Becka och några till ^^ vet inte riktigt vilka men det blir nog kul iaf! ;)
PUSS!!!!

Helg hos pauan :)

Tjo! Sovit hos pauan hela helgen så ingen uppdatering! :O Men vi har haft kul iaf! Vi såg film och bara myste på i 2 dagar ;P Mycket skratt och många roliga videor på youtube.com!
Nu sitter jag med läxa, tv och dator.... vad tror ni jag sysslar mest med? ;P
Ni ska föressten få se på några ex antal videor vi sett på ;P
*host* efterbliven *host*
Ajja synes!

Sanningen! :D

Halloj, ska ladda upp lite bilder från skolan och friluftsdagen ;D<3

Datum: 12/3
Plats: Utanför HK´n :P

Dom bästa skorna Cx

Me <3 Paueee xD


Dom bästaa!


LillMuuuus!

Nått totalt random!





Datum: 18/3
Plats: Slalolbacken i måttsund


Soffé :D<3

Beckaah :D<3

Pauan :D<3

Ajja nu fårr nu se sen!


Sjuk idag :O

Tjoh, idag har jag varit sjuk :S Men mår mkt bättre nu än förut. Så nu sitter jag i soffan och myser med varm choklad och grädde, mmmm<3 + Extreme home makover! :D Det e såååååååå grymt fint! ;D Alla började gråta, FÖRE dom såg huset, ni kan ju bara föreställa er hur deras ansikten såg ut sen! XD men det e så  fint av dom tkr jag! :D Like, like, like, like!
På tal om... ingenting har ni laddat upp det nya smile programmet på msn? :) det e riktigt kul faktiskt ;P
Hahahahhahahah ja ni vad ska jag nu skriva? ;) får se sen så pussisar :D<3

Halloj! Tiep im back? :P

Men Tjooo! :D Nu sitter jag och chattar med finesten!<3 hahahahahhahahahaha e lite halv hög så, men annars ska jag inte berätta om min dag för den var ganska seg, så lägger in saker jag vill ha ist! ;)
Gina Tricot
Pris: 499 :-
Bubbleroom
Pris: 499 :-
Gina Tricot
Pris: 249 :-
Gina Tricot
Pris: 199 :-

I just love them! :D kär i dom! :D
Nu, tv, snart, äta, sen, träning! :D (L)
Byee! <3

Kördah!

Hej! Idag har vi haft öppet hus på min skola (Björx). Repade med kören där som vi får ta ut komp för! :D det ska bli braa! :D Hahaha, det var ganska kul där borta men missade dagens träning p.g.a det, men men man kan ju inte hinna med allt ;p Resten av dagen har det varit vanligt, skola och sånt :) haha men hinner inte skriva nått mer nu ledsen, vet dålig uppdatering men pallar inte ibland... Ajja pusshejs!

Faster och Skoooter! :D

Tjosan! Sitter på mitt rum och städar lite här och där, i know att det verkar som om jag städar hela tiden men tro mig, DET GÖR JAG VERKLIGEN INTE! xD Jag smiter undan ganska ofta så ;p men nu när jag ändå är igång med städandet så fick pappa för sig att alla barnen skulle börja hjälpa till "här hemma" och det gick direkt ut över mig! Jobbigt, så nu har jag rensat garderoben lite... ;P Tre fulla Ica kassar ska jag slänga eller ge bort ;) Haha är ganska nöjd för nu har jag massa plats i min garderob till nya kläder! Det e så man ska se på livet ;) Om man rensar då och då, får man plats för MYCKET mer! det är bra för min del, för jag behöver nya kläder, nån annan? :)
Annars så om en stund ska jag och pappa köra skoter till min fasters stuga, den ligger inte så långt här ifrån mitt hus men om det finns en  längre väg så tycker pappa att man ska köra den vägen ;) Men vem klandrar han, det tycker jag med!
Nu sitter jag och väntar på att Stina (finns i mina länkar) ska lägga upp min header och min nya bakrund som hon har designat ;) KAN INTE VÄNTA MKT MER!!!! :) Hahahahahahahaha hon ligger nog och finslipar på den om jag inte har fel ;) Haha men ingen press Stina lilla, du får ta den tid du behöver! fast jag kommer och hemsöker dej om du inte fixar klart snart!
Jag saknar alla mina vänner! kan inte vänta tills jag får träffa alla underbara! Har verkligen varit osoc på lovet, men du vet, Fullt upp ;) Eller jag har väll bara inte orkat åka in till stan ;P Har ju gjort lite andra saker under lovet! Jag ska lägga upp lite saker jag frågat 118100 när jag hade gratis messande till dom!
- Är Arvid Persson bra på Little big planet?
Svar: 118100 tror att Arvid Persson är alldeles utmärkt på Little Big Planet!
LÖGN!
- Vad är igenligen fel på Arvid Persson och Vilgot Carlman?
Svar: 118100 tror det inte alls är nått fel på Arvid Persson. Vilgot däremot börjar bli lite förkyld.
Delvis LÖGN!
- Har Evelina Persson en skruv lös?
Svar: 118100 tror inte att  Evelina Persson har en skruv lös. Förmodligen så ser hon till att alltid skruva tillbaka alla skruvar som hon kan tänkas skruva lös!
Hmmm, antar att man får döma själv!
- Visst är jag vacker?
Svar: 118100 anser att du är mycket vacker! Dina ögon strålar och din hud har sån fin lyster. Ditt hår är det vackraste som finns och ditt leende kan charmera vem som helst!
Okej, jag tror vi alla vet att DET e falsk!

Det var väll intressant? :)

Linser ;p

Tjosan! För alla er som inte vet det så har jag linser, så jag googlade på coola bilder på linser som jah har lust att skaffa ;p
Checka lite ;)
Dom är inte i ordning ;)
Okej ingen lust att gå omkring i dom men kanske till... Halloween? ;)
Puss! :*

Kåbdsaaaliiis! :D

Tjosan! Idag har jag varit i kåbdalis och åkt.... Slalom! :D Skit kul som ni kanske förstår :D Dom har ju sittlift å allt nu! :D Kåbdalis får 5 av 5 toasters! Men iaf så resten av dagen så har jag.... hmmm, juste, var ju där hela dagen! xD OjOjOj där var jag verkligen rolig *host*  haha nu sitter jag å ser Ghost whisperer som e bra som vanligt, annars luleå hockey match, hoppas på luleå som vanligt men dom spelar mot HV71 så är lite osäker på seger, Men hoppas! :D
Jag e så GRYMT sugen på popcorn så ska nog gå ner och se lite hockey och äta popcorn (om jag får)
Föressten, jag har smsat gratis till 118100 i 3 dagar så jah ska lägga in allt i morgon, men nu som sagt, popcorn! :D
Puss!

förlåt...

Hej! Jag e ledsen före tidigare inlägget, min ilska ska inte gå ut över er!  Jag ska till stan vid tre för att bara bli av med ilskan antar jah, innan det ska jag fixa mej ;) JAg tog någrah bilder på min hund i morse, så ska lägga upp dom om en stund, ska duscha typ nu så blir ett inlägg senare idag :) I mrn blire måttsund (y)
Hoppas verkligen att det inte gjorde nått med mitt pms anfall ;) <3
LoveuGuuys! :D

OMFG!


Hej!  MIN MAMMA E BAH SÅÅÅÅÅ ¤(#(#¤*#¤)½"#(#(#(!!!! Enligt hon så är JAG FÖR UNG för att göra ETT till hål i mitt öra! JAG E FJORTON SÅ VAD I HELISKES SKULLE JAH VARkoA FÖR  UNG FÖR!!! Alllaaa andra jag känner får ta ett till hål i örat men INTE jag! Alla som inte har två hål i ena örat  KOMMENTERA INLÄGGET!!!





RSS 2.0